Meet and greet the dogs
U denkt al heel lang na over de aanschaf van een Siberian Husky... U heeft het internet helemaal binnenste buiten gekeerd om alle info te verkrijgen, maar nu wilt u nog wel eens praten met mensen die jarenlange ervaring met husky's hebben.
Want laten we eerlijk zijn... een husky is natuurlijk geen Labrador en er zitten aan dit ras nog al wat voor-, maar ook nadelen vast.
Denk bijvoorbeeld aan de trekkracht, het niet los kunnen lopen door ontsnappingsdrift, de verharing, het niet alleen kunnen zijn... Dit zijn slechts enkele nadelen. Daar tegenover staan natuurlijk ook weer geweldige voordelen! Een van die voordelen is dat de Husky u bij uitstek uitnodigt tot sportief bezig zijn. U kunt uren met de hond wandelen, maar natuurlijk wil de husky het allerliefst rennen en trekken, dus met u fietsen, steppen of in groter teamverband voor een kar of slee lopen.
Hoe gaat het nou eigenlijk in huis met meerdere husky's, hoe doe je het met alleen zijn, hoe is het om een kennel in je tuin te hebben, hoe hoog moet de schutting zijn, waar moet je rekening mee houden als je een husky in huis neemt, hoe is het om met ze te fietsen, hoe loopt de husky aan de lijn, waar kan ik het beste een husky aanschaffen etc...
Vele vragen, waar wij u tijdens een bezoek aan ons en onze 8 Siberians antwoord op kunnen geven.

We kunnen niet genoeg benadrukken dat het van het grootste belang is, dat u zich heel goed informeert alvorens u aan een husky begint.
We kunnen terugkijken op meer dan 20 jaar ervaring met de husky en zijn goed op de hoogte van alle in en outs en valkuilen wat betreft de Siberian Husky.

Daarom nodigen wij u (eventueel met partner of gezin) van harte uit om onze kennel te bezoeken voor een nadere kennismaking met de husky.

Programma
Duur ca. 2 uur
• koffie/thee met wat lekkers
• kennis maken en omringd worden door onze 8 husky's om te ervaren hoe het is met een sledehond in huis te leven
• knuffelen met de honden, het karakter van de husky ervaren
• gelegenheid tot stellen van al uw vragen
• korte wandeling vanuit huis met 1 of 2 honden om o.a. hun trekkracht zelf te ervaren.

Afspraak
Om een afspraak met ons te maken voor een kennelbezoek download u onderstaand formulier en stuurt u dit per mail aan ons toe.
Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
Prijs: € 30,-

download hier het boekingsformulier

download hier de Algemene Voorwaarden